Midden-Amerika

Show on the Map

Midden Amerika

Met turquoise zeeën en tropische bossen, prachtige Maya-ruïnes, levendige markten en unieke biodiversiteit, is Centraal-Amerika de ideale plek voor de traveler.

Avonturen te over in Midden-Amerika, de landen zijn door de bergkam die over de landengte perfect om de inheemse territoria in een kano te verkennen. Glijdt door het regenwoud aan Zipline kabels, ga zwemmen met zeeschildpadden of hike door een cloud-forest naar de top van een vulkaan. Ontdek de Spaanse overblijfselen of leer koffie drinken op een van de vele plantages

Centraal-Amerika heeft een rijke mix van mensen en culturen en is een diverse en dynamische samenleving. Met meer dan 20 Maya talen gesproken, is Guatemala het inheemse hart van de regio. De Spanjaarden lieten hun sporen in de hele regio, met majestueuze koloniale pleinen en kerken. De Afrikaanse cultuur doordringt de Caribische kust met een heerlijke relaxte sfeer.

Met chille Caribbean vibes aan de ene kant en de krachtige Pacifische oceaan aan de andere kant, zit Centraal-Amerika klaar om je het beste van twee stranden te leveren. Van verlaten playas tot leuke beach parties, kan deze regio bieden wat elke strandliefhebber wilt. Plus, er is die prachtige, mysterieuze wereld die begint aan de rand van het water. Kies er voor om te duiken met walvishaaien in Honduras, snorkelen ’s werelds op een na grootste koraalrif in Belize, surfen op de breaks in Costa Rica, of maak je zeilboot vaarklaar in Panama.

Midden-Amerika

Belize

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse luctus, elit at aliquet tincidunt, libero turpis venenatis nisi, in laoreet sapien magna ac ex. Proin sodales lectus quis dapibus pharetra. Phasellus tempus tellus id sapien volutpat consectetur. In ut ultrices est. Nullam ornare sem vitae feugiat porta. Nullam interdum euismod urna accumsan bibendum. Etiam non urna ut dolor tristique dictum dictum vel orci. Maecenas eleifend tortor at erat bibendum ornare. Pellentesque eget venenatis justo, a venenatis augue.
Lees meer over Belize

Midden-Amerika

Costa Rica

Go top